Комісія міськради пропонує підвищити тарифи на воду не до 66 гривень, а до 46 гривень


Сьогодні в міськраді мало відбутися засідання робочої групи з питань підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Нагадаємо, що ТОВ “Менський комунальник” пропонував підвищити тарифи до 65,68 гривні: на водопостачання – 20,92 грн/куб.м., на водовідведення – 44,76 грн/куб.м. (детальніше https://goo.gl/sgg2aw ).

Як стало відомо з фейсбук-сторінки міського голови Геннадія Примакова, після розгляду тарифів фахівцями виконкому міськради керівництву “Менського комунальника” запропонували зафіксувати тариф на рівні 45,50 грн/куб.м.: водопостачання – 15,00 грн/куб.м., водовідведення – 30,50 грн/куб.м..

На питання, чому комісія не підтримала пропозицію підприємства по підвищенню тарифів, Геннадій Анатолійович відповів так: “Заробітна плата працівників підприємства, перш за все, була розрахована з підвищеним коефіцієнтом. Премії та надбавки не зрозумілі. На підприємстві числяться працівники, яких по факту немає (8 чоловік), проте їх зарплату також включено до тарифу”.

Зараз меняни платять 37,58 грн/куб.м.: водопостачання – 11,64 грн/куб. м., водовідведення – 25,94 грн/куб. м.

Також Геннадій Примаков повідомив, що в середу, 25 квітня, будуть обговорювати остаточний тариф (детальніше https://goo.gl/wVj8NX ).


0 Comments