Хто має носити звання “Почесний громадянин міста Мени”


Андрій Гапон

У 2013 році Менська міська рада затвердила Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Мени”. Кілька років по тому, у 2015, володарем цього звання вперше став 94-річний ветеран Великої Вітчизняної війни Микола Ющенко. Наразі він єдиний менянин, який носить відповідне звання.

Однак, за інформацією Менської міської ради, до Дня міста, святкування якого відбудеться 23 вересня, планується вручення аналогічної нагороди ще одній особі, кандидатуру якої наразі не визначили.

Згідно положення, відповідне звання присвоюється за значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста Мена; за вагомі досягнення в галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва та житлово-комунального господарства, підприємництва; за активну громадську та благодійницьку діяльність; інші заслуги перед містом.

Ми вирішили звернутися до наших читачів і поцікавитися, хто, на вашу думку, достойний носити звання “Почесний громадянин міста Мени”? Свої відповіді залишайте у коментарях до цієї замітки.


0 Comments