АНОНІМНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ: про парк Шевченка


“Доброго дня. Зовсім недавно був у найкращому місті, запропонував дружині прогулятися місцями, де пройшли дитячі роки….ЖАХ – все, що я можу сказати, коли я побачив, на що перетворився парк Шевченка. Це якийсь притон, туди страшно прийти, не кажучи про те, щоб привести туди знайомих чи дитину, а скільки там мусору…туди приходять тільки випити. У мене питання до шановної нашої громади: хто винен в краху нашого парку, адже за нього, мабуть, є люди, які повинні відповідати і отримувати зарплатню. Як можно було довести все до такого стану? Чи патрулюють там наші поліцейські? І хто довів атракціони (яких немає) до такого стану? Чи його навмисно довели до такого стану, щоб потім заробити на реконструкції? Невже це питання бентежить тільки мене? Таке відчуття, що цей парк з Прип’яті”

Нагадуємо, що ви можете надіслати анонімне повідомлення до “Менщини”, якщо скористаєтеся спеціальною формою на нашому сайті https://mena.org.ua/am/
Можете задати питання, щось розповісти, показати… Редакція буде публікувати повідомлення, у яких достовірність фактів не викликатиме сумнівів. Якщо викликатиме, будемо перевіряти.


0 Comments