АНОНІМНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ. Де реакція влади?!


“Шановна редакціє! Ви публікуєте цікаві матеріали та висвітлюєте нагальні проблеми міста. Але де реакція влади?! Хтось щось зробив після ваших публікацій?! Яку проблему вирішили! Може, оштрафували “Берізку” за спалення листя?! Чи на стадіон доріжку купили?! А собаки як бігали по центру, так і бігають!!!! Колись пресу боялися, а тепер всім все одно!!! Нема совісті у “наших” обранців!”

Від редакції.

Наша мета – розвиток Менської громади шляхом донесення до жителів суспільно-важливої інформації. Ми спілкуємося з людьми, аналізуємо інформацію, показуємо, які є проблеми у громаді, які є шляхи їх вирішення, які є перспективи розвитку громади… Жителі, як звичайні громадяни так і представники влади, мають змогу приймати на основі нашої інформації більш правильні рішення.

Стосовно “колись пресу боялися”. Боятися представники влади мають не пресу, а своїх виборців. Адже зазвичай за свою діяльність вони несуть політичну відповідальність – виборці їх або переоберуть або ні. Наш задача – показати хто з посадовців як працює. А далі – справа за громадянами. Вас, як громадянина, шановний анонім, влада боїться?

Фото RAZOM Media


0 Comments