Учасники танцювальної групи «Менщина» зайняли призові місця на Міжнародному конкурсі-фестивалі


28 січня у м. Києві, в колонній залі Київської міської державної адміністрації, відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest».

Учасники танцювальної групи «Менщина» Менського районного будинку культури, за сприяння голови Менської районної ради Мисника Олександра Петровича, взяли участь у конкурсі, виборовши почесне друге місце у номінації «Танцювальне мистецтво» за танцювальний номер патріотичного спрямування «Україна Єдина» та отримали спеціальну нагороду за участь у номінації «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України, з якого прибув учасник).

Фестиваль проходив під гаслом  «Творчість заради майбутнього!» і на меті мав показати усю культурну різноманітність України, самобутні традиції, що передаються від покоління до покоління упродовж нашої історії.

Захід висвітлювався телебаченням Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Незважаючи на те, що даний захід проводився вперше,  організація фестивалю була на високому професійному рівні. На фестиваль з’їхалося багато учасників з усіх куточків України.


0 Comments